Orron vágta a paparazzót a sztár!

Képek: Lindsay Lohan: Ó, csak megütöttem egy fotóst!

Nem tetszett neki, hogy a hotelbe érkezésekor fotósok várták - Lindsay Lohan-nak a telefonbeszélgetés közben egy balegyenesre is jutott ideje...

Lindsay Lohan táskával vágott orron egy fotóst! képgaléria

2008.09.17 10:00ma.hu

Megütött egy fotóst Lindsay Lohan! - Az egyáltalán nem visszafogottságáról ismert színésznő éppen a The Browery Hotel elé érkezett, és mobilján társalogva valakivel igyekezett átjutni a kordonon.

Lindsay-nek nemcsak a dekoltázsa veszélyes...

Megbotlott azonban, és ki tudja miért - a megütött paparazzo szerint - azt hihette, talán valaki elgáncsolta a fotósok közül.

Mindenesetre azzal a lendülettel hátrafordult, és méretes táskájával orron vágta egyiküket!

"Ó, csak épp megütöttem egy fotóst!" - folytatta ezt követően a csevegést a telefon túlsó végén várakozó ismerősével, mintha mi sem történt volna.

Pedig a szemtanúk szerint valószínű, hogy a színésznő hibázott, és - talán a nagy kapucni tette..? - nem látta, hogy hová lép. A jelen levő rendőrök mindenesetre nem sok időt pazaroltak az incidensre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.