Nem hord melltartót a színésznő

Szexi fotók: Tara Reid mellei kibuggyantak a ruciból

A rossznyelvek szerint az éveken át tartó partizás igencsak nyomott hagyott a szép színésznő arcán, a testét pedig kissé elszabták az orvosok. De azért van mit rajta nézni.

Tara Reid és az ő szexi dekoltázsa képgaléria

2008.09.07 17:00ma.hu

Tara Reid mostanság nem viszi túlzásba a közszereplést - Meg is van rá az oka. Néhány hónappal ezelőtt a külföldi bulvárlapok tele voltak vele.

Némi hallgatás után ugyanis őszintén bevallotta, hogy bizony nem a legjobb munkát végezték el rajta a plasztikai sebészek.

A szőke sztárt kezdetben még a "legundorítóbb szilikonmellű színésznőnek" is kikiáltották, amely érthetően igen rosszul esett a szépülni vágyó Tarának.

Miss Reid eredetileg azért fordult sebészhez, mert úgy találta, nem egyformák a mellei.

A műtét azonban nem sikerült a legjobban. Nemcsak másmilyenek lettek, mint amit akart, de az operáció hegei is meglátszottak a testén.

Ám nem ez volt az egyetlen megpróbáltatás, amit Tarának külseje tökéletesítése okán elszenvedett.

A mell-műtét után még zsírleszívást is csináltatott, de ezzel sem volt szerencséje. A bőre hepe-hupás lett, hegek és zúzódások is virítottak rajta.

S bár Miss Reid karrierje kezdete óta az éjszakai élet egyik meghatározó figurája volt, imádott partikra járni, szerepelni, nem kell azon csodálkozni, ha az őt ért kritikák után ma már visszafogottabban szórakozik.

Önbizalmát azonban minden bizonnyal visszanyerte - ez a csábos dekoltázs és a szexi fekete ruha mindenesetre erről árulkodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.