Mit szólt ehhez Benji?

Pikáns fotók: Paris fenekét mutogatta a Playboy-partin!

Paris Hilton is hivatalos volt a Playboy palotába múlt hétvégén - Meg is adta a módját: nem mindennapi szerelésben libbent be a partira, még a feneke is kilátszott...

Paris Hilton fenekét mutogatta a Playboy-partin! képgaléria

2008.08.15 10:00ma.hu

A szállodaörökösnő is vendég volt hétvégén a Playboy-palotában rendezett bulin. Nem lehet azt állítani, hogy nem volt az alkalomhoz öltözve - Vagy inkább, az alkalomhoz vetkőzve?

Paris Hilton szemmel láthatóan nem akart nagyon elmaradni a megjelent szépségek mellett, és maga is rafinált ruhába bújt.

A sztár személyiségéhez passzoló, rózsaszín ruci annyira átlátszó volt, hogy Paris fenekére tökéletes volt a rálátás.

Így mindenki megbizonyosodhatott arról, hogy a hotelörökösnőnek igen ízlésesen még a tangája is pink volt. Sőt, még arról is, hogy a bugyicímkéje kivirít...

Igaz, hogy összességében úgy festett, mintha egy pizsamapartira érkezett volna, de a jelenlevők férfiak ezt valószínűleg nem bánták.

Kedvese, Benji Madden is jelen volt ugyan a partin, de Paris más férfiakkal is hosszas beszélgetésbe merült - arról nem szól a fáma, mit szólt a jóformán egyszál semmiben kószáló barátnője akciójához mindehhez a Good Charlotte zenekar frontembere...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.