Érkezik a hetedik is Jolie-Pitt-ékhez?

Képek - Angelina most szült, de újabb gyereket adoptál?!

Talán valóban komolyan gondolta Angelina Jolie néhány évvel ezelőtti kijelentését, miszerint akár egy futballcsapatnyi gyermeket szeretne? - A jelek szerint, bár most érkezett az ötödik és hatodik, már a hetedik csemete is tervben van!

Bájos képek a Jolie-Pitt családról! képgaléria

2008.08.06 10:00ma.hu

Csupán három hete, hogy világra jöttek Angelina Jolie és Brad Pitt ikrei - Velük együtt már három vér szerinti és három örökbefogadott gyermeke van a népszerű sztárpárnak.

A kambodzsai Maddox volt az akkor még magányosan élő Angelina első "szerzeménye", majd következett az Etiópiából adoptált Zahara, és már Pitt-tel közösen örökbefogadott Pax Thien, Vietnámból.

A pár a napokban mutatta meg ikreit - Fotó: Hello!

Közben megszületett a színész páros első saját babája is, egy kislány, Shiloh.

Jolie és Pitt sosem tagadta, hogy bátran vállalnak még gyermeket, és ezt be is tartották: megérkezett második és harmadik vér szerinti csemetéjük is, Knox Leon és Vivienne Marcheline.

Csakhogy - bár még alig látszik ki a gyerekek körüli teendőkből - a szép színésznő már a hetedik csemetén töri a fejét!

A kínai China Daily című lap arról számolt be, hogy Jolie - aki mélyen együttérez a szecsuáni földrengés elszenvedőivel - olyan, kínai gyermeket szeretne örökbefogadni, aki elveszítette a természeti katasztrófában a családját.

A lap úgy tudja, hogy a színésznő már fel is vette a kapcsolatot az illetékesekkel, sőt, már fotókat is kapott néhány árváról...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.