Látható a popdíva dokumentumfilmje

Madonna bemutatta új filmjét!

A cannes-i filmfesztiválon még csak kevesen láthatták a Madonna által kitalált új dokumentumfilmjet, a michigani Traverse City fesztiválon azonban már szélesebb közönséghez is eljutott az I Am Because We Are című alkotás.

2008.08.05 16:00ma.hu

A malawi árvákról készült dokumentumfilm a Michael Moore által alapított filmmustra egyik szenzációja volt, bemutatása után maga Moore is elismerően szólt a produceri teendőket ellátó énekesnőről. 

"Madonna bebizonyította, hogy helyén van a szíve és nagylelkű, áldozatkész a hozzáállása. Sztárként rengeteget tesz azért, hogy a világ jobb hely legyen" - mondta Moore. 

"Nagyszerű érzés ott bemutatni a filmemet, ahol gyerekkoromban a szünidőt töltöttem, úgy tekintek erre a városra, mintha otthon lennék" - 

nyilatkozta a popdíva, aki a cannes-i filmfesztiválnak is odapörkölt egyet, mikor kijelentette: Traverse City sokkal jobb hely, már csak azért is, mert a francia városban senki sem beszélt angolul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.