Cáfolják a szakításukról szóló pletykákat

Képek! A Cruise család új otthont keres magának

A színész-házaspár hatalmas Beverly hillsi birtokot vásárolt magának. Már akkor is gyanítani lehetett, hogy itt nem áll meg a költekezésben Holmes kisasszony, mivel felröppentek a hírek, hogy a család New Yorkba költözik Katie Broadway szerepe miatt.

Képek a házaspárról! képgaléria

2008.06.29 14:10rtlbulvar.hu

A pletykák igaznak bizonyultak, mivel nemrég lencsevégre kapták, hogy Mrs. Cruise apartmanokat nézeget Manhattenben. Az Upper East Side-on talált maguknak egy szép kis lakást, amelynek havi bérlete 60.000 dollár. 

Bizony, úgy tűnik a család nem sajnálja a pénzt a kényelemre, hisz valahol ki kell pihenni a Broadway szereplések fáradalmait, illetve Tomnak és Surinak valahol laknia kell a fellépések ideje alatt, amely egy héten 6 estét jelent. A lakásban, melyet kinézett magának Katie, van hat hálószoba és hat fürdőszoba, csodálatos a berendezése és elhelyezkedése, valamint erkéllyel, terasszal és óriási kandallóval rendelkezik. 

A család jelenleg a Carlyle Hotelben dekkol, de nem ez az első alkalom, hogy megfordulnak itt. A Cruise család akkor is ebben a hotelben szállt meg, amikor Katie tavaly novemberben részt vett a New Yorki maratonon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.