Dühöngenek az állatvédők az énekesnő miatt!

Fotó! Jessica pólója kicsapta a biztosítékot!

Jessica Simpson pólójának a felirata hatalmas port kavart a PETA állatvédő szervezet hívei között. Úgy látszik a sztároknak sem mindegy milyen ruhát választanak, adni kell a közvéleményre is.

Képek a dögös Jessicáról! képgaléria

2008.06.18 10:55ma.hu

Jessica Simpsont botrányos pólóban látták a napokban. Legalábbis az állatok jogait védő PETA-nál sikerült kivágnia a biztosítékot. Pólóján ugyanis a következő felirat volt olvasható: "Az igazi csajok húst esznek". - Jessica Simpson húsos ruha-bakija arra késztet minket, hogy hálát adjunk, amiért senki se kér tőle táplálkozási tanácsokat - fejti ki véleményét a szervezet a feliratról. 

Az énekesnő mostanában inkább szerelmi életével hívja fel a figyelmet. Csupán néhány hete, hogy Jessica Simpsonról azt hallhattuk: nemsokára megtartják az esküvőt párjával, Tony Romóval - az énekesnő a Glamour Magazinnak nyilatkozott ekképp, jövendőbeli férjeként emlegetve a kedvesét. Az is szóba került, az ifjú sztárnak rosszul esett, hogy húga, a szintén sikeres Ashlee Simpson talán előbb fog férjhez menni, mint ő... 

Eszerint a házassági tervek nem lehettek éppen igazak, hiszen most vilámcsapásként jött a hír: a párocskának annyi! Az első hírek szerint Jessica már egyedül ment bulizni egykori kollégista barátaival - Simpson szóvivője persze tagadta a híreszteléseket, mondván, tegnap és tegnapelőtt is beszélt Jessicával telefonon, és minden rendben Tony és őközte. Csakhogy elterjedt a híre, hogy Simpson kedvese éjszakai mulatozásra távozott a haverjaival, és baráti körben elkottyantotta: "Jess és köztem mindennek vége".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.