A nagy mókamester megható vallomása

Jim Carrey-t párja autista kisfia tanította meg szeretni

Jim Carrey és Jenny McCarthy már régóta egy pár, de a színész csak most nyilatkozott először Jenny 5 éves kisfiáról, Evanról.

2008.06.07 18:51rtlbulvar.hu

A kisfiú súlyos autizmussal küzd, és Jim igencsak a szívén viseli a sorsát. A grimaszmester nemrég úgy nyilatkozott: Evan tanította meg őt szeretni. -

Evan megmutatta nekem, mit jelent az élet. Nélküle még azt sem tudnám, hogy Jenny mennyire jó lélek – mondta a színész, aki a napokban egy washingtoni tüntetésen vett részt. A demonstrációt azért tartották, hogy felhívják a figyelmet az oltóanyagokból származó mérgek veszélyeire. A vígjátékok sztárja nagyon is komolyan veszi az ilyen megmozdulásokat.

Gondoskodni akarok a bolygónkról és a gyerekeinkről, ezért itt a helyem – magyarázta a részvétel okát Jim. Szerelme, Jenny McCarthy már hosszú ideje harcol a mérgező oltóanyagok ellen, mert a legfrissebb kutatások szerint közük van az autizmus kialakulásához is. Jenny könyvet is adott ki ennek kapcsán. A könyv "Hangosabb a szónál: Egy anya az autizmus gyógyítása felé vezető úton" címmel jelent meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.