Gyilkos vírus tizedeli a Jóban Rosszban csapatát

Képek - Már csak egy hét: felébred-e Liptai Claudia a kómából?

Már csak egy hétig kell izgulniuk a tévénézőknek, hogy megtudják, túléli-e Liptai Claudia, azaz az általa életre keltett Alexa a csillagkúti halálos fertőzést, az viszont biztos, hogy Tamás atya visszatér - de vajon hogyan?

Augusztus végén visszatér a Jóban Rosszban! képgaléria

2012.08.13 14:29ma.hu

Nyár elején óriási izgalmak közepette szakadt félbe a Jóban Rosszban története, a kitartó nézők pedig több hete izgatottan várják, vajon mi lesz a következménye a Csillagvirág Klinikát letaroló gyilkos afrikai vírusnak, túléli-e Roland a hasába hatoló lövést, és vajon magához tér-e Alexa, azaz Liptai Claudia a kómából. A megoldásra szerencsére már nem kell sokáig várni: egy hét múlva, augusztus 21-én új évad veszi kezdetét a sorozatban.

A rejtélyekkel és fordulatokkal teli új részekből ráadásul az is kiderül, hogy milyen formában tér vissza a nézők által annyira kedvelt, ámde egy rossznak bizonyult húzással a sorozatból kiírt karakter, Tamás atya - akit Száraz Dénes alakít.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Ami újdonság lesz az augusztus 21-én újrainduló szappanoperában, az az egyes napi epizódok hossza, amit már a nyári szünet előtti utolsó héten is tapasztalhattak a nézők, ám a kétszer fél órás részek beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, így ezentúl is maradnak a készítők ennél a hossznál. Ráadásul ezáltal izgalmasabb, pörgősebb is lesz a történet, hisz több minden fér bele egy-egy napba.

Az izgalmak mellett egyébként továbbra sem kell a romantikát és a humort sem nélkülözni, előbbit Pongrácz Péter és Fehér Konrád biztosítja, utóbbit pedig ki más, mint a Bodolai család, akiket egyébként egész Csillagkút készül meglincselni. A többi váratlan fordulat viszont maradjon egyelőre titok, egy biztos: Jóban Rosszban mindig történik valami...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.