"Dühös voltam és tehetetlennek éreztem magam"

Krónikus és gyógyíthatatlan beteg Ozzy Osbourne fia

Szklerózis multiplexben szenved Jack Osbourne amerikai valóságshowsztár, Ozzy Osbourne rocksztár és Sharon Osbourne médiaszemélyiség fia.

2012.06.18 18:29MTI

Jack Osbourne vasárnap a People sztármagazinnak adott interjújában hozta nyilvánosságra, hogy krónikus betegségben szenved. Mint mondta: dühöt és tehetetlenséget érzett, amikor megtudta, hogy szklerózis multiplexe van, de főként családja miatt nyugtalan.

A 26 esztendős Osbourne áprilisban lett apa: menyasszonya, Lisa Stelly adott életet Pearl nevű kislányának. A szklerózis multiplex (SM) autoimmun betegség, amely a központi idegrendszert támadja meg.

Jack Osbourne kamaszként vált közismertté, mikor heavy metálos apja, Ozzy Osbourne - a Black Sabbath frontembere - és anyja, Sharon Osbourne hozzájárult, hogy családi életüket az MTV a The Osbournes című valóságshow keretében közvetítse.

A korábban drogfüggő fiatal celeb 2005-ben saját showműsort is kapott, amelyben extrémsportokban próbálta ki magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.