Villantott! Nem szégyenlős a színésznő!

Szexi képek! Megan Fox félmeztelenül mártózott!

Megan Fox néhány napja úszni indult a közeli tóba, ám a testszínű fürdőruhájának felsője egy ugrásnál csődöt mondott. természetesen a szemfüles paparazzik a közelben voltak.

Képek: hiányos öltözékben pancsolt Megan! képgaléria

2008.05.16 12:55ma.hu

Megan Fox a gyönyörű színésznő, nem ijedt meg mikor testszínű bikinije csődöt mondott. Megan csak úszni akart egyet, ám akartatlanul is megmutatta bájait a lesipuskás fotósoknak. 

Idén tizennegyedik alkalommal szavaztatta meg olvasóit a legnagyobb brit férfimagazin, az FHM. A közel kilencmillió beérkezett voks alapján Megan Fox lett 2008-ban a világ legszexisebb nője. A Transformers-ben feltűnt szépség győzelme azért nemcsak fantasztikus külsejének, hanem a film rajongótáborának is nagyban betudható. Mivel tavaly mindössze a hatvanötödik volt, és a robotos mozin kívül nem sok semmit csinált, amivel felhívta volna magára a figyelmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.