Színes bizsuk, tarka ruhák

Képek - Minél tarkább, annál jobb!

Sokakat talán kissé riaszt a túlzott tarkaság, ám annyi bizonyos, hogy feltűnőbb nehezen lehetne az ember: külön stílust képvisel a tarka ruha, sok-sok bizsuval.

Divat - Menő a minél nagyobb tarkaság! képgaléria

2012.05.14 11:45ma.hu

Aki nem riad vissza a feltűnő ruházkodástól, bátran válogathat a legtarkább tavaszi és nyári ruhák közül. Sőt! A mutatós tarkasághoz annyiféle és annyi színű bizsut választhat, amennyi csak jólesik.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Anthropologie

Ez az öltözködés külön stílust képvisel, példa erre az Anthropologie 2012-es tavaszi-nyári kollekciója is.

A modellek kifejezetten arra biztatnak, hogy ne féljünk a színektől és a gyönyörű, a tarkaságot csak fokozó nyakláncoktól, karkötőktől, fülbevalóktól sem!

Cseppet sem baj, ha az anyagok mintázata nem harmonizál a kiegészítőkkel.

A gyönyörű ruhák, tele fodrokkal, laza öves megoldásokkal és harangszoknyákkal, kiválóan illeszkednek a nőies vonalakra, és egy kicsit a 60-as, 70-es évek hangulatát idézik.

A sok-sok bizsu ugyancsak, együtt pedig különösen attraktívvá teszik viselőjüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.