Beszélgetős est a Radnóti Színházban

Krizsó Szilvi Palya Beát és Kovács Gábor bankárt faggatja

Krizsó Szilvia Libikóka című beszélgetős est-sorozatának első része május 21-én este 7-kor lesz a Radnóti Színházban.

2012.05.13 13:29MTI

A köztévé műsorvezetője közéleti szereplőket faggat sikerről és kudarcról - olvasható a Radnóti Színház közleményében.

A májusi est vendége Palya Bea népdalénekes és Kovács Gábor bankár, műgyűjtő, a Telki Magánkórház alapítója lesz. A beszélgetés alkalmával bepillantást nyerhetnek a meghívottak másik életébe, amiről nagy nyilvánosság előtt eddig nemigen beszéltek. Ahogy az ajánló fogalmaz, "ahol nem minden siker és csillogás".

"Megtudhatják, mi a fontos Palya Beának egy férfiban, és hogyan változtatta meg Kovács Gábor életét egy gobelinkép" - olvasható a közleményben. Mint írták, mindkét meghívott egy aprócska faluból indult és mára szakmájában a csúcson van - erről az útról kérdezi őket Krizsó Szilvia, aki maga is új arcát mutatja a közönségnek.

A könnyed, zenés, csevegő hangvételű esten a vendégeket is érik meglepetések, amiben a Radnóti Színház művészei, Schneider Zoltán és Szervét Tibor működnek közre. Az este "zenefelelőse" Darvas Ferenc lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.