Mihail Voronyin hetvennégy éves volt

Elhunyt a legnevesebb ukrán divattervező

Hetvennégy éves korában elhunyt az ukrán férfiöltöny-divat megteremtője, Mihail Voronyin.

2012.04.15 12:59MTI

Voronyin kliensei között számos ország államfője volt.
   
A híres ukrán divattervező azonban nem csak az ukrán elit képviselőinek: politikusoknak, üzletembereknek és a kulturális élet színe-javának tervezett öltönyöket. Az átlagfogyasztók számára is elérhető áron és minőségben kaphatóak modelljei.
   
A férfiöltöny mestere, - ahogy Ukrajnában nevezték Mihail Voronyint, - 14 éves korában kezdte a szakmát, és az utolsó pillanatig nem tette le kezéből a tűt - emlékezik meg az egyik lapkommentár a valódi öltönykészítő birodalmat megteremtő hírességről.
   
A Voronyin divatház közlése szerint a híres divattervező szombat hajnalban hunyt el. Temetése az ortodox húsvét után, kedden lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.