Virító cipő, égimeszelő színésznő...

Ciki képek: Katie Holmes jól kilógott a sorból!

Kissé melléfogott a csinos Mrs. Cruise a minap egy társasági eseményen - Nem tudni, hogy a külsejére jó ideje kínosan ügyelő Katie Holmes hogy vehetett fel ilyen cipőt?...

Katie Holmes, a fél fejjel alacsonyabb férj és a kék cipő... képgaléria

2008.05.08 13:19ma.hu - Fotó: justjared - celebutopia.net

Együtt érkezett a New York-i Metropolitan Múzeum divatbemutatójára a Cruise házaspár, akiknek egymáshoz fűződő viszonyát sokan megkérdőjelezik.

Annak ellenére azonban, hogy gyakorlatilag házasságkötésük óta számtalan pletyka kering arról, hogy Tom sakkban tartja a feleségét, és Katie csak azt tehet, amit a férje megenged neki, nyilvános megjelenéseik alkalmával mosolyuk mindig hibátlan.

A ruha még nem lenne rossz...

Öltözékük azonban annál kevésbé. Az igaz, hogy a divatgála a "fantázia és szuperhősök" mottót kapta, de hogy Katie Holmes és Tom Cruise nem az elvártaknak megfelelően jelent meg, az biztos. Talán az össze nem illő ruhadarabokat értették a fantázia alatt...?

Tény mindenesetre, hogy nem egy jóízlésű embernek leesett az álla, amikor Mrs. Cruise belibbent - vagy inkább bebillegett -, legalább fél fejjel férje fölé magasodva, ráadásul piros ruhában és rikító kék cipőben - enyhén szólva azt a benyomást keltette, mintha az ifjú feleség sietősen, sötétben öltözködött volna...

Természetesen senki sem tiltotta meg Katie Holmes-nak, hogy kövesse az új hollywood-i divatot, sőt, férjura egyenesen el is várja tőle. A sztárok városában most valósággal megőrülnek a nők a méregdrága Christian Louboutin-lábbelikért. Node, nem lehetséges, hogy akadt volna belőle egy szép árnyalatú piros is...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.