Csíkos, kötött, virágos a menő!

Képek - Üdítő mintákkal, kivillanó combokkal érkezik a tavasz

A kellemes meleg napoktól már nem sok választ el bennünket - végre ledobhatjuk a kabátot és színesebb külsőt ölthetünk! Ötletek vannak rá bőven.

Divat - Üdítő színek és minták 2012 tavaszán! képgaléria

2012.02.24 11:40ma.hu

Amint elérkezik a jobb idő, előkerülnek a szekrényből a színes, vidám ruhák. A boltok kirakatai már hetekkel korábban jelzik, hogy itt az ideje a "színesedésnek".

2012 tavaszán az élénk színek dominálnak alsók és felsők tekintetében is, no meg a csíkos, virágos, érdekes, újszerű mintákkal ellátott holmik. A zöld, világospiros és narancs nadrágok mellé idén nagy divat lesz a csíkos póló.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: springfield.com

Hogy a széles, nagy csíkok vagy a vékonyabbak a nyerők, azt az alkatunk alapján is eldönthetjük. Ha már egy vékony harisnya is elegendő, jöhetnek a csíkos miniruhák is!

Az évszak kedvelt darabjai a vékony kötött pulcsik is, melyekből szintén válogathatunk 2012 tavaszán.

Mint mindig, most is menő a különböző hosszúságú farmer- és póló összeállítás, illetve a kezeslábas-ruhák vékony, nőies derékövvel.

Ami a kiegészítőket illeti, ha igazán divatosak akarunk lenni, a farmer-póló szerelés és a kezeslábas ideális kiegészítője egy méretes virágdísz a hajban, de a tarka fejkendők divatja sem múlt el, sőt. Lehet válogatni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.