Színészként jobban érzi magát!

Martinez feláldozta ökölvívói karrierjét a színjátszásért

Olivier Martinez színész feladta a gyerekkori álmát, hogy profi ökölvívó legyen. A jóképű színész rájött: a színészetet sokkal jobban szereti, még ha az ökölvívás jövedelmezőbb is.

2008.04.30 13:20ma.hu

A színész váltósúlyban harcolt, ráadásul Európában kiemelkedő eredményeket ért el a sportágban, mielőtt jelentkezett a tekintélyes francia National Conservatory Dramatic Art iskolába. 

- Bokszoló akartam lenni, mert azt gondoltam, hogy jó pénzt kereshetek vele. De megtaláltam egy jobb utat – magyarázta Olivier

- Szeretem a munkámat, a színjátszással sokkal jobban kitudom fejezni magamat. Egyszer torreádort játszol, majd egy autóversenyzőt. Bejuthatsz egy olyan világba, amit nem tudsz, és megtanulod azt – mondta Martinez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.