Amikor a kedvenceknek vesznek bútort

Képek - Állati luxus: kutyák művészi pórázon és bútoron

Az igazi háziállat-kedvelők nemcsak egyedi nyakörveket és pórázokat alkotnak, de kutya- és macskabútorokat is, melyeken akár a falon is elférnek a kedvencek...

2012.02.09 15:55ma.hu

Mire nem képes az állatszeretet - nem egy embernek pattant ki a fejéből, miért ne tervezhetnének a kutyáknak és macskáknak is egyedi kiegészítőket és bútorokat?

A holland Dutch Dog Amszterdamban például a nagynevű festők alkotásai ihlette, művészi és környezetbarát nyakörvekkel, pórázokkal szereli fel a házi kedvenceket, elsősorban a kutyákat.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: trendhunter.com

A dizájn könnyen felismerhető: Vincent Van Gogh, Piet Mondrian és Jacoba van Heemskerck munkáinak részletei köszönnek vissza a remekműveken, melyekben leginkább kutyánkon vagy a macskánkon gyönyörködhetünk.

Nem kétséges, hogy egy ilyen póráz tulajdonosa örömmel viszi majd az utcára sétálni kedvencét, hogy a látványt más is élvezhesse.

A háziállatok nagy rajongói azonban akár külön állat bútor-kollekcióra is beneveznének.

A kényelmet és a biztonságot szem előtt tartva a Misk Design Petsmood Collection kiötlőinek kutya- és macskabútorai tökéletesen illeszkednek a lakásba. Olyanok, akár egy rendes polc, vagy egy virágtartó, de elfér bennük vagy rajtuk az állat. 

Az embernek még olyan érzése sincs, hogy a kutyakosár valahol feleslegesen foglalja a helyet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.