Szokatlan pályára készült a szépség

Angelina Jolie a halottbizniszben akart dolgozni

Még zsenge fiatalkorában Angelina Jolie korántsem a színészi pályáról ábrándozott, hanem valami egészen különös foglalkozást szemelt ki magának. Nem, nem egy népszerű szőke színész felesége akart lenni (ami szintén lett)...

2008.04.27 14:35ma.hu

Angelina, akit hamarosan a Wanted című thrillerben láthatunk viszont, ugyanis temetkezési vállalkozó szeretett volna lenni - pedig ez még jóval a Sírhant művek divatossá válása előtt történt -, és az első lépéséket már meg is tette, mivel még egy szakképzésre is beiratkozott, igaz, csak levelezőn. De lássuk miért is:

"Amikor először vettem részt temetésen, azt gondoltam, hogy nem emlékeztek meg kellőképpen az elhunytról, és úgy éreztem, hogy ez nekem jobban menne. Többet akartam megtudni minderről, és amint hazaértem, rögtön beiratkoztam egy távoktató temetkezési tanfolyamra, és el is végeztem."

Ez a morbid kíváncsiság talán megmagyarázza, hogy miért is hordta a szép színésznő és csúnya volt férje a nyakába akasztva egy fiolában a másikuk vérét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.