A téli szoknyákra is lehet ám bukni!

Képek - Ha nem fagy be a feneked és bevállalod...

Nem tanácsoljuk, hogy aki nőcis akar lenni, kapjon fel azonnal egy szoknyát a zimankóban, ám tekintettel arra, hogy jóval melegebb téli napokat is éltünk már, egy-két szexis darab nem árt, ha kéznél van!

Divat - 2012-es menő szoknyák: ha bevállalod képgaléria

2011.12.19 11:26ma.hu

A kevésbé fázós, vagy egy vastag, de csinos harisnyával felszerelkezett hölgyeménynek ideális választás lehet a szoknya télen is.

Természetesen a nagyon hideg időszakokat hagyjuk ki, ilyenkor nem érdemes a felfázást kockáztatni a szexis lábak kedvéért.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: becomegorgeous.com

A télben is lehet azonban találni - különösen mostanában - olyan napokat, amikor hétágra süt a nap és az időjárás inkább emlékeztet őszire vagy kora tavaszira, mint téliesre.

Ilyenkor aztán tényleg érdemes benevezni egy dögös szoknyára. A hosszúszárú csizmákkal hatása meglehetősen lehengerlő.

De mely fazonok a legfelkapottabbak?


A 2012-es téli trendeket elnézve szinte mindegyik.

A térdig érő harangszoknya, vagy szűkös, alakot tökéletesen követő típus ugyanúgy menő, mint az iskoláslányos, piros rakott fazon, a kockás ceruzafazon, vagy az egész miniszoknya üdítő színekben.

A laza, kockás, térd alá érő változat is nagyon nőies, szőrmés gallérral és testszínű harisnyával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.