Rupert Grint biztonságosabbnak látta kacsaként

Kacsamaszkot hordott a Harry Potter sztárja, hogy kerülje a feltűnést

Különös ötlete támadt Rupert Grintnek, amikor azon töprengett, hogyan kerülhetné el a rajongók rohamát, ha önfeledt fesztiválozásra vágyik. Most bevallotta: egész nyáron kacsamaszkban mászkált - és különös, de bejött neki!

2011.12.02 12:35ma.hu

Meglepő dolgot vallott be Rupert Grint, a Harry Potter-sorozat 23 éves csillaga. A Ron Wisley-t játszó színész rájött: kacsamaszkkal az arcán kevésbé kelt feltűnést, mint normális külsővel, ezért így álcázta magát egész nyáron, amikor fesztiválozni támadt kedve.

"Soha nem voltam még olyan helyen a világon, ahol az emberek ne tudták volna, ki vagyok, ráadásul még vörös is vagyok, mint valamiféle jelzőfény" - magyarázta az állandó feltűnéskeltés okát. Bevallotta, az egyik fesztiválon amikor felismerték őt, azonnal a feje fölé emelte őt a tömeg és úgy éltették, ami zavarta őt.


Az ifjú színész, aki a Harry Potter-filmekkel becslések szerint összesen 28 millió fontot keresett, kifejtette: "Nem egyszerű a fesztiválokon megjelenni, mert részeg emberek tömegei vannak ott, így pár év után úgy döntöttem, állatmaszkok mögé bújok." A legutóbbi évben épp a kacsára esett a választása, és azt mondja, bevált.

Így nem állítják meg lépten-nyomon autogramért és nem kezdik tapogatni akarata ellenére, de arra sem kérik, hogy ő érintsen meg másokat. Maszk nélkül viszont ez gyakorta megesik, a múlt hónapban egy Harry Potterral kapcsolatos rendezvényen egy középkorú nő akarta rávenni, hogy simogassa meg a tetovált fenekét.

"A Halál ereklyéi szimbóluma volt rátetoválva és azt akarta, hogy csodáljam meg. Nagyon különös volt" - mesélte Rupert. "Még mielőtt azt mondta volna: szia, már jött fenékkel felém, hogy megmutassa a tetoválását!" Persze a rajongókkal nincs különösebb baja a sztárnak, és a tetoválásokat is egész jól viseli, állítólag voltak nagyon jól sikerült alkotások is ezen a rendezvényen, de mint mondta, inkább Anne Robintont nézegetné.

A Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. része egyébként ma, december 2-án kerül a boltokba Blu-Rayen és DVD-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.