Még mindig kritikus a sztár állapota

Élete már nincs veszélyben, de hangját elvesztheti George Michael

Az életveszély határán volt George Michael, sokak szerint csak a speciális, tüdőgyulladásos betegek számára létrehozott ágy mentette meg, de könnyen lehet, hogy hangja károsodott a betegség miatt.

2011.11.29 18:39ma.hu

George Michael lassan, de biztosan gyógyul - állítja az őt kezelő szakorvos, ám könnyen elképzelhető, hogy a múlt héten tüdőgyulladással kórházba került sztár hangszálai nem vészelte át maradandó károsodás nélkül a betegséget, illetve az arra kapott kezelést. Ez a legrosszabb esetben azt is jelentheti, hogy végleg búcsút kell intenie az éneklésnek.

A 48 éves világsztár hétfőn került kórházba Bécsben, mindössze két órával a koncertje előtt mondta le a fellépést és hiába reménykedett benne, hogy egy-két nap múlva folytathatja az európai turnét, kiderült, hogy állapota olyan súlyos, hogy már-már az életveszély fenyegeti őt. Menedzsere ezzel kapcsolatban annyit mondott: szerencse a szerencsétlenségben, hogy épp Bécsben történt mindez, ahol a világ legelismertebb tüdőspecialistái dolgoznak, így minden esélye megvan a felépülésre.

"Több hónapos pihenésre lesz szüksége" - nyilatkozta Gerrit Wohlt fül-orr-gégészeti sebész. A sztár hangszálait azonban most épp az életmentő kezelések veszélyeztetik, mivel a lélegeztetőgép csöve károsíthatja azokat. "Minden attól függ, hogy mennyi ideig marad gépen, de a legrosszabb esetben a betegség súlyosan befolyásolhatja az éneklési képességét" - mondta a szakember.

Eközben a sztár családja megérkezett a kórházba, 75 éves édesapja, valamint 49 és 53 éves nővérei csatlakoztak szerelméhez, Fadi Fawazhoz, és együtt őrködnek az intenzív osztály előtt. Könnyen lehet, hogy meglátogatja őt Kenny Goss is, akivel 13 év után 2009-ben ért véget a kapcsolata. "Kenny nagyon aggódik és minden nap érdeklődik. A szakítás után is a legjobb barátok maradtak" - árulta el egy bennfentes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.