A díva az elnököt kényeztette?

Képek: Kennedy-vel látható Marylin Monroe az orális szex-videón?!

Pár napja terjedt el a híre, hogy Marylin Monroe-ról sosem látott videó került elő - meglehetősen pikáns...Az egykori szexszimbólum a tizenöt perces felvételen egy férfit kényeztet...

Marylin Monroe meztelen fotósorozata 1962-ből képgaléria

2008.04.17 10:45ma.hu

Elkelt az a videó, amelyen Marylin Monroe látható meglehetősen kompromittáló helyzetben - A szőke díva orális örömökben részesít egy férfit, akiről mindeddig nem derült ki, kicsoda lehet.

Az sem elképzelhetetlen, hogy az ötvenes évek imádott színésznője John F. Kennedy elnökkel hempereg a felvételen...

A tizenöt perces videót, amelyet eddig az FBI őrzött, másfél millió dollárért, azaz megközelítőleg 240 millió forintért vásárolta meg egy amerikai üzletember. Nem szeretné azonban, ha fény derülne kilétére, és azt ígérte: Monroe iránti tiszteletből nem hozza nyilvánosságra a felvételt - adta hírül a New York Post.

A filmrészletről egyébként annyit tudni, hogy hang nélküli, fekete-fehér és az 1950-es években készült. Egy Marylin Monroe-ról anyagot gyűjtő férfi találta meg véletlenül, aki dokumentumfilmet készít a sztárról.

Az a feltételezés, miszerint Monroe Kennedy-vel látható a felvételen, csupán azért látott napvilágot, mert utolsó éveiben a szexszimbólumról az a hír járta, hogy az elnök szeretője volt. Sőt, egyesek azt sem tartják kizártnak, hogy az elnök köre gondoskodott arról, hogy a színésznőt eltegyék láb alól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.