Steve Martin "jótanácsokkal" látta el kollégáját

Eddie Murphy megkapta a magáét az Oscar-gálához

Steve Martinnak sosem kellett a szomszédba mennie némi csínytevésért, főleg akkor, ha még ezzel bosszanthat is másokat - persze sosem a rossz szándék vezérli, mint ahogy most se. Eddie Murphyt látta el néhány keresetlen tanáccsal.

2011.09.22 12:46ma.hu

Nyílt levélben, saját honlapján keresztül látta el Steve Martin a jöv évi Oscar-díjátadó ceremónia házigazdáját néhány keresetlen jótanáccsal, amiből természetesen nem hiányozhatnak a csípős megjgyzések sem, főképp Martin korábbi tapasztalataira vonatkozóan, de Eddie Murphynek is oda-odamondogatott.

A 66 éves, főképp komikus szerepeiről ismert színész korábban már háromszor volt a díjkiosztó műsorvezetője, kétszer szólóban, de 2010-ben Alec Baldwinnal közösen szólították a színpadra a hírességeket. A nézettségi mutatók nem igazán hozták a várt eredményt, de a jelek szerint Martin sem volt elájulva a közös munkától, legalábbis erre utal az az intelem Murphy számára, hogy "Bármit is teszel, ne legyen műsorvezetőtársad!"

Nem kevés gonoszsággal jegyezte meg, hogy Murphynek nem ártana a következő néhány hónapot diétával és fogyókúrával töltenie, mert "pocakosnak látszottál a Norbitban" (ez Murphy 2007-ben megjelent vígjátékának a címe - a szerk.).

De Martin jó előre felkészítette arra a komment-áradatra is, ami a rajongóktól várható. "Fogadd nyugalommal, amikor 12 ezer blogoló esik neked, hogy ízekre szedjen."

A tanácsokra Murphy, aki 2012. február 26-án vezeti majd az Oscar-show-t, egyelőre nem reagált, de ismerve a humorérzékét hamarosan erre is sor kerül!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.