Veszélyes vezető a sztárfocista

David Beckham nem ismeri az amerikai szabályokat

David Beckham szabálytalankodott az amerikai utakon. A focisztárt egyből le is kapcsolták a rendőrök, miután Los Angelesben rossz helyen fordult be autójával, a bírság 160 dollárra rúgott.

2008.04.09 17:53ma.hu

Davidet a rendőrök figyelmeztették, hogy el kellene végezni az amerikai autósiskolát, hiszen nem ismeri az ottani szabályokat. A labdarúgó nem a család egyetlen tagja, akit megbírságoltak az utakon. Mielőtt az Államokba költözött volna feleségét Victoriát követték a rendőrök, mert rossz oldalon közlekedett. A tegnapi esetnél a labdarúgó elismerte, hogy nem volt a helyzezt magaslatán, majd udvariasan kifizette a büntetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.