Ashton Kutcher csak a tizedét kapja az összegnek

75 millióval az X-Factor mentora a legjobban kereső tévés

Egy-egy szezonban 75 millió dollárt keres az X-Factorral Simon Cowell, aki nemcsak mentorként, de jogtulajdonosként is érdekelt az amerikai változatban. Társai fizetése eltörpül mellette.

2011.08.10 15:49ma.hu

Simon Cowell, az amerikai X-Factor készítője és egyben zsűritagja a legjobban kereső személy az amerikai televíziózásban, a számítások szerint mintegy 75 millió dollár üti a markát, mire véget ér egy-egy szezon a tehetségkutatóból. A médiamogul két társa, Nicole Scherzinger és Paula Abdul ennek a töredékét, mindössze 1,5 és 2,5 millió dollárt vághat zsebre a műsor végén, bár még így sincs sok okuk a panaszra.

Simon Cowell (Fotó: SodaHead)


A televíziós színészek között Ashton Kutcher viszi el idén a pálmát, annak ellenére, hogy még csak egyetlen epizódot forgattak le a Két pasi, meg egy kicsi című sorozatból az ő szereplésével. Korábban ebben a sorozatban Charlie Sheen kapta a legmagasabb gázsit, ám drogproblémái és a producer megsértése miatt most más jövedelemforrás után kellett néznie.

Bár Kutcher nem az ő karakterét veszi át, a sorozat készítői bíznak a korábbi sikerben, és ezt szép summával meg is fizetik: epizódonként 700 ezer dollárt keres, ami persze még messze van az 1,2 milliós Sheen-fizetéshez képest, de még így is egyértelműen ő jár a legjobban a többi szereplő közül.

Ráadásul van is oka megbecsülni magát: a kiugró honoráriumot ő már az első rész után megkapta, míg Hugh Laurie-nak, azaz Doktor House-nak nyolc éve kell hétről hétre morcos diagnosztává válnia, mire eljutott pontosan ugyanehhez a 700 ezres gázsihoz.

A legjobban kereső amerikai médiaszemélyiségek listájából kitűnik, hogy aki a színészethez kevésbé ért, annak legjobban talkshow-t éri meg vezetni: David Letterman 28 milliót, Jay Leno 25 milliót, Kelly Rip pedig 20 milliót keres évente - természetesen dollárban számolva.

Még több hír a leggazdagabb hírességekről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.