Nagynak és félelmetesnek találja a sztár a várost

Így válik köddé a hős: Orlando Bloom fél Los Angelesben!

Meglepő titok derült ki a hollywoodi filmipar egyik bálványozott alakjáról: bevallotta, hogy tulajdonképpen nagynak és igazán ijesztőnek tartja azt a várost, ahol családjával együtt él.

Orlando Bloom és Miranda Kerr tündéri kisfiával, Flynnel! képgaléria

2011.07.11 12:29ma.hu

Számos szerepe közül kiemelkedik Orlando Bloom karrierjében Legolas, a hős és bátor tündefiú, aki vakmerően szembeszáll az orkokkal, a sötétség varázslóival és mindenféle más gonosz lényekkel, ám most ismét bebizonyosodott, hogy néha a szerepek mennyire távol állnak attól, amilyen a figurát megformáló színész.

Az angliai születésű sztár bevallotta, hogy valójában nagynak és félelmetesnek tartja Los Angelest. Persze amikor először megpillantotta a repülőről a várost, akkor lenyűgözte annak impozáns mérete, de minden jel arra mutat, hogy továbbra is inkább az ingázást választja LA és London között, utóbbi helyen él felesége, Miranda Kerr és hat hónapos kisfiuk, Flynn.

Fotó: DWalls (A galériához KATT a képre!)


"Az első jelentősebb emlékem LA-ről az, amikor Új-Zélandon A gyűrűk urát forgattuk - a hosszú idő után, amit a végtelen síkságon töltöttünk, kifejezetten ijesztőnek tűnt, ahogy kiemelkedett. Hatalmas és nyüzsgő város" - mondja.

Részben emiatt gyakran tesz biciklis túrákat a közeli hegyekbe. "Szeretek közel lenni a természethez, a szabadban, úgyhogy azt kell mondjam, Los Angelesben a legjobban a hegyeket és a kanyonokat szeretem, amelyek nagy része alkalmas a hegyi bringázásra."

És hogy hogyan képzel el egy tökéletes napot? "A családommal tölteném a napot, finom ételekkel, jó barátokkal kiegészítve, meginni egy pohár finom bort, aztán a kanyargós úton letekerni és otthon egy jó filmet megnézni - ez a tökéletes nap számomra" - fejtette ki a színész. Lehet, hogy mégsem áll olyan távol az elfektől, akik leginkább a természetben érzik magukat otthon és ösztönösen ódzkodnak az emberlakta városoktól?

Még több hír Orlando Bloomról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.