Túlélte

Öngyilkosságba akart menekülni a világhíres brit színész?

Épphogy sikerült megmenteni Jonathan Rhys Meyers brit színészt, miután a feltételezések szerint öngyilkosságot kísérelt meg.

2011.07.01 10:09ma.hu

A 33 éves színész, aki alkoholfüggősége miatt már ötször kényszerült elvonókúrára az Independent nevű brit lap híre szerint kedden került kórházba.

A Match Point, a Mission: Impossible 3, de legfőképp a Tudorok sztárja az információk szerint londoni otthonában próbált meg önkezével véget vetni az életének, majd körülbelül fél órán keresztül nem engedte magához a kiérkező mentősöket. Ők végül rendőri segítséggel voltak kénytelenek elszállítani Meyerst.

A színész állítólag gyógyszerrel akarta túladagolni magát. Miután tegnap kiengedték a kórházból, a sajtó ezirányú kérdéseire nem válaszolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.