A pólót is átdöfték a mellbimbók

Ciki képek: Jennifer Anistonnak átlátszott a szoknyája

Nincs szerencséje mostanában Jennifer Anistonnak, már ami az öltözködést illeti, ezúttal is sikerült olyan ruhákat magára kapnia, amiért aztán hetekig olvashatja a róla szóló, nem épp hízelgő sajtóbeszámolókat.

Jennifer Anistonnak jól átlátszott... képgaléria

2011.06.23 17:29ma.hu
Fotó: Egotastic (A galériához KATT a képre!)

Amikor tombol a nyár, akkor mindenki azon töri a fejét, hogyan tudna minél vékonyabb holmikat magára aggatni, de úgy tűnik, néha nem is olyan nehéz átesni a ló túlsó felére. Ez az az eset, amikor már annyira laza és vékony anyagú a ruha, hogy egész egyszerűen átlátszik - ami önmagában persze még nem lenne baj, de az utcán mégsem feltétlenül előnyös.

Pláne, ha az ember híres és sokan ismerik. Ilyenkor ugyanis a fák mögött leselkedő fotósok azonnal akcióba lendülnek, utána meg nem győzi hallgatni szerencsétlen színésznő - jelen esetben Jennifer Aniston -, hogy mennyire ciki volt egy ilyen átlátszó szoknyát felvenni.

Az már csak hab a tortán, hogy mindeközben Aniston kisasszonynak a trikóval is meggyűlt a baja, igaz, férfiember ezt se sűrűn sajnálja, mindenesetre elég határozottan próbálták a mellbimbók átszúrni a vékonyka anyagot.

Szívesen mutatnánk róla mi is olyan képeket, ahol elegánsan húzza ki magát valamilyen fogadáson vagy díjátadón, de mit tehetnénk, ha csak ilyenekre futotta?!

Még több hír Jennifer Anistonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.