Batmanként is csődöt mondott...

Henry Cavill James Bondként nem vált be, mégis ő lesz Superman

Henry Cavill brit színész kapta Superman szerepét Zack Snyder készülő filmjében.

2011.01.31 16:30MTI
Cavill

A Warner Bros. filmstúdió a hét végén ismertette az egyelőre cím nélküli újabb Superman-vállalkozás szereposztását.

Cavill neve már több "szuperhősfilm" főszerepével kapcsolatban felmerült: Batmanként, James Bondként és már egyszer Supermanként is számításba vették.

Snyder, a 300 című történelmi akciófilm rendezője közleményben dicsérte Cavillt, megjegyezve, hogy szerinte "tökéletes választás" született.

A 28 esztendős brit színész a Tudorok című tévésorozat egyik szerepében vált közismertté. A magyar nézőkhöz a Trisztán és Izolda, valamint a Csillagpor című filmjei is eljutottak. Superman kalandjaiból utoljára 2006-ban készült film, akkor Bryan Singer készítette el saját változatát.

A Superman visszatér című filmben Brandon Routh játszotta a címszerepet.

Cavill neve már több "szuperhősfilm" főszerepével kapcsolatban felmerült: Batmanként, James Bondként és már egyszer Supermanként is számításba vették, de a jelek szerint most jött el az ő ideje.

A Warner Bros. 2012 decemberétől szeretné moziban látni az új Supermant.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.