Dollármilliókért felvásárolták a jogokat

Monroe visszatér a filmvászonra?

Jamie Salter azt tervezi, hogy egy high-tech képalkotási technológia segítségével varázsolja a filmvászonra a tragikus sorsú színésznőt, miután nemrég dollármilliókért felvásárolta az ehhez szükséges jogokat.

2011.01.21 18:00filmtett.ro

A beszámolók szerint Slater attól az Anna Strasbergtől vette meg a díva nevéhez kapcsolódó jogosultságokat, aki Monroe színészoktatója, Lee Strasberg özvegye és Monroe hagyatékának kedvezményezettje a néhai színésznő végakarata szerint.

Hogy pontosan mennyi pénzébe került Slaternek a különleges vásárlás, azt nem hozták nyilvánosságra.

Slater, aki egyébként Bob Marley képeinek jogait is birtokolja, meg van győződve róla, hogy a Van, aki forrón szereti sztárja népszerűbb, mint valaha.

„Miért akar Lindsay Lohan vagy Lady Gaga ennyire hasonlítani Marilyn Monroe-ra? Ennek az az oka, hogy ő egy ikonikus személyiség, kivételes eleganciával és remek stílussal. A neve egybeforrt a csillogás és a szexepillel. Egy érzéki, igazi nő" – nyilatkozta a reklámszakember.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.