Cameron Diaz titkárnőt alakít

A héten a mozikban: a Zöld Darázs

A Zöld Darázs karaktere már igen idős, és azon a maszkos igazságosztók közé tartozik, akik először nem képregényként látták meg a napvilágot.

2011.01.11 19:22www.filmkatalogus

Eredetileg a 30-es években egy rádiós műsorként kezdte a pályafutását, és a kimagasló népszerűségnek köszönhetően lett belőle képregény, majd tv-sorozat, végül 2011-re mozifilm.

Reid (Seth Rogen) laza és nagydumájú milliomos, Kato (Jay Chou) eszes, csendes és hűséges, Reid apjának (Tom Wilkinson) titkára.

A páros kihasználja a kínálkozó alkalmat, hogy végre valami hasznosat tegyen az életben: felveszik a harcot a bűn ellen. Reid Zöld darázsként, Kato pedig pótolhatatlan segédjeként száll szembe a bűnözőkkel.

A nem túl törvényes módszereket alkalmazó két harcművész és fegyverspecialista Reid titkárnőjének (Cameron Diaz) segítségével Los Angeles legnagyobb alvilági vezetőjének (Christoph Waltz) nyomába erednek.

Azonban Chudnofsky-nak is van saját terve: méghozzá, hogy egyszer és mindenkorra levadássza a Zöld darázst.

A ‘60-70-es években Bruce Lee-val forgatott Zöld darázs remake-jéről rendszeresen beszámoltunk, így ezúttal csak a történetet ismertetnénk röviden. Reid a magától elszállt, vagyonos playboyok mindennapjait éli egészen addig, amíg egy nap meg nem hal az apja.

Ekkor azonban eddig számára ismeretlen felelőségekkel kell szembenéznie, és rengeteget tanul a cég legtalálékonyabb alkalmazottjától, Katotól, aki új dolgok felé ösztönzi.

Ekkor születik meg a bűnözők rémálma, a Zöld darázs.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.