Sikeres a Maci Laci 3D-s verziója

Gyenge rajtot vett a Honnan tudod című film

Hiába a neves szereplőgárda - Reese Witherspoon, Paul Rudd, Owen Wilson és Jack Nicholson -, meglehetősen gyenge rajtot vett a Honnan tudod című film, még Maci Laci 3D-s verziója is lemosta a romantikus vígjátékot.

2010.12.21 08:42MTI

A Tron: Örökség című filmre voltak a legtöbben kíváncsiak a hétvégén az észak-amerikai mozikban, de Maci Laci háromdimenziós kalandjaira is sokan váltottak jegyet.

A Honnan tudod című, sztárokkal - köztük Jack Nicholsonnal - tűzdelt romantikus vígjáték viszont nagyot bukott a kasszáknál.

A Tron: Örökség című szintén 3D-s alkotás a Hollywood Reporter jelentése szerint 43,6 millió dollárt hozott a készítőknek az amerikai és a kanadai mozikban, ezzel már a vetítés első hétvégéjén visszahozta a 150 millió dolláros gyártási költségek közel harmadát.

A filmre az észak-amerikai jegypénztárakon kívül eddig 23 millió dollár értékben váltottak jegyet a nézők.

A bevételeket tekintve Maci Laci kalandjai a második helyre voltak elegendők, a Yellowstone park híres medvéje 16,7 millió dollárt ért.

Jócskán vesztett vonzerejéből a harmadik Narnia-film: A Hajnalvándor útja című epizódra ezen a hétvégén már csak feleannyian voltak kíváncsiak mint a bemutató utáni napokban.

A mesebeli kaland azonban még így is megelőzte a Mark Wahlberg és Christian Bale főszereplésével készült The Fighter című bokszdrámát. Vergődött a Florian Henckel von Donnersmarck rendezte, Angelina Jolie és Johnny Depp főszereplésével készült akciórománc is: Az utazó csak 8,7 millió dollárt keresett.

Hiába a neves szereplőgárda - Reese Witherspoon, Paul Rudd, Owen Wilson és Jack Nicholson -, meglehetősen gyenge rajtot vett a Honnan tudod című romantikus vígjáték, amely csupán 7,6 millió dollárt hozott a kasszáknál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.