Fergeteges hangulat garantált

Videó- Sting koncertje teltházasnak ígérkezik a Sportarénában!

Sting jövő hét szombaton a Symphonicity turné keretében a Budapest Sportarénában lép fel: a koncert teltházasnak ígérkezik, a fergeteges hangulat pedig garantált.

2010.10.27 19:15ma.hu

A többszörös Grammy-díjas szerző-énekes, Sting egy különleges produkcióval érkezik, legnagyobb slágereit adja elő nagyzenekari átirattal.

Az 50 fős Royal Philharmonic Concert Orchesra kíséri Stinget, Steven Mercurio vezényletével. Mellettük az énekes állandó zenész társai is színpadon lesznek: Dominic Miller gitáron, Ira Coleman basszusgitáron, David Cossin ütős hangszereken játszik, illetve Jo Lawry vokalista lép fel Stinggel.

A színpad építéséhez elegendő egy nap is, hiszen a nagyzenekar helyigénye miatt túl sok díszletben nem gondolkodhattak; de a látvány fokozásáért egy különleges dobogórendszert használnak, amely különböző színű hangulatvilágítással teszi még élvezetesebbé a produkciót.

A zenekar felett mozgatható és dönthető ledfalak segítenek a megfelelő atmoszféra kialakításában egy-egy dalnál.

Nem könnyű ennyi embert utaztatni egy turnén, épp ezért nincsenek is különleges kívánságaik. Sting öltözőjét kell csupán egy picit hangulatosabbá varázsolni, de állólámpákon, kanapékon és zöld, cserepes növényeken kívül ide sem kértek semmi mást.

Budapesten sajnos csak igen rövid időt lesznek, hiszen pénteken még Bécsben, hétfőn már Zágrábban lépnek fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.