"Itt a legjobb Erdélyben"

Székelyföld- Csomagoljon, induljon, vegye nyakába az országutat!

Nem lehet eleget hangoztatni, hogy miről marad le az a magyar ember vagy turista, aki nem látogatja meg Székelyföldet, ezt a meseszép Tündérországot. Sok embernek még mindig a drákói szigoráról elhíresült Románia jut eszébe erről a vidékről- azonban ideje lenne végre ezeket a tévhiteket eloszlatni és felfedezni igazi valónkat.

2010.02.18 14:00kozma zsuzsanna, ma.hu

Nem egyszerű az évtizedes tévhiteket eloszlatni és félinformációkat egésszé alakítani, azonban úgy tűnik, hogy  végre méltó köntöst kap ez a méltatlanul elfeledett szeglet.

Székelyföld turisztikai értékeinek népszerűsítése érdekében a táj szépségeit, illetve szállási és télisportolási lehetõségeit bemutató kisfilmet készíttetett Hargita Megye Tanácsa.

Borboly Csaba tanácselnök szerint a fentieken kívül céljuk egységes képet adni Székelyföldrõl, hogy minél több turistát vonzzanak a térségbe. A remekül megkomponált kisfilm egy helyi médiacég keze nyomát viseli magán, és már a Duna Tv-n és az Echo Tv-n is nagy népszerűségnek örvend a visszajelzések alapján.

Méltó hírverést akarnak Székelyföldnek, és nagyon úgy tűnik, hogy végre megkapja a neki járó elismerést ez a "zsebkendőnyi" terület.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.