Alerant Jazz Estek

Berki Tamás Band a Budapest Jazz Club-ban!

2010. január 23-án 21:00 órától az Alerant Jazz Estek sorozat szombat esti koncertjének alkalmával a 2004-ben Szabó Gábor díjjal is elismert latinos temperamentumú Berki Tamás zenekara lesz a Budapest Jazz Club fellépője.

2010.01.20 16:42ma.hu

A kezdetben rádiós műsorvezetőként majd énektanárként is sikeres Berki titka tökéletes énektechnikájában és szuggesztív előadásmódjában rejlik. A közönséggel nem ritkán interaktív kapcsolatot teremtő Berki több mint énekes, vérbeli zenész, aki épp úgy figyel és reagál az őt kísérő zenészek, mint közönségének legapróbb rezdüléseire. Derűt árasztó személyisége felhőtlen pillanatokat, valódi kikapcsolódást ígér.

A közelmúltban megjelent Bika Jam című lemezén található új dalok különleges csemegéi lesznek a zenekartól egyébként is megszokott, játékos hangulatú koncertnek. Téli fáradékonyság ellen bátran ajánljuk a jazz sztenderdeket és saját szerzeményeket is megszólaltató Berki Tamás Band vérpezsdítő koncertjét.

A Budapest Jazz Clubban mostanra sikeres sorozattá avanzsált hétvégi koncerteket követő Jam Session házigazdája ez alkalommal a Bolla Gábor Trio.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.