Kusturica filmfesztiválján vesz részt

Farmer és kockás ing: Johnny Depp Szerbiába érkezett

Johnny Depp amerikai színész megérkezett kedden Szerbiába, ahol díszvendégként vesz részt Emir Kusturica saját szervezésű nemzetközi filmfesztiválján, a Kustendorfon.

2010.01.13 08:37MTI

A filmsztár édesanyjától, Kentucky államból saját gépén érkezett meg kedden a belgrádi repülőtérre, ahol barátja, a világhírű filmrendező, a Macska-jaj készítője, Kusturica várta - adta hírül a szerb média.

Az eseményt megörökítő fotók tanúsága szerint farmert és kockás flanelinget viselő amerikai színész barátjával együtt rövid látogatást tett Boris Tadic szerb elnöknél, majd a fesztiválnak helyet adó hegyi faluba, a Mokra Gorában található Drvengradba vette az irányt. A filmfesztivál hivatalos nyitóeseménye szerdán délután lesz, amikor is Depp leleplezi saját szobrát a falu főutcáján, egy cukrászda előtt.

Az életnagyságú, bronzból készült alkotás a Karib-tenger kalózai című film főszereplőjeként ábrázolja Johnny Deppet. A szoboravató után tűzijáték köszönti a vendégeket, majd a két filmes barát munkatársaival együtt asztalhoz ül, és sült bárány, bor, valamint rakija (törköly) mellett ünnepli majd a szerdán éjjel beköszöntő szerb újévet - árulta el a sajtónak Emir Kusturica.

Az amerikai vendég nem jött üres kézzel, több könyvet hozott a házigazdának Pancho Villa mexikói forradalmárról, akiről Emir Kusturica élete nagy filmjét akarja elkészíteni Johnny Depp főszereplésével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.