Újabb kötet a költőfejedelemről...

A tisztánlátást segíti a Faludy György utolsó éve című könyv?

A Faludy György utolsó éve című kötetet mutatják be február 22-én 19 órától az Alexandra Könyvesházban - A kiadó vendége a szerző, Milánovics Danica, aki január eleje óta perben áll a költő özvegyével, Faludy Kovács Fannyval.

2008.02.20 20:03ma.hu

Február 22-én, este 19 órától az Alexandra Könyvesház Pódiumának vendége lesz a Faludy György utolsó éve című kötet szerzője, Milánovics Danica.

Az írónő ezen alkalommal beszél először arról, hogy idén januártól perben áll Faludy György özvegyével, Faludy Kovács Fannyval, aki szerint a kiadó által megjelentetett könyv sérti a jó hírnevét, becsületét.

A Világóceán Kiadó, valamint a Faludy György utolsó éve című könyv szerzője egyaránt úgy véli, hogy a 2006. szeptember 1-jén elhunyt költőklasszikus, Faludy György jó hírnevét, becsületét, emlékét sértik Faludy Kovács Fanny még a költőóriás életében, és azóta tett nyilatkozatai, közvélemény előtti megnyilvánulásai. Jelen kiadvány pedig épp ezen a helyzeten szeretne - legalább némileg - segíteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.