Kusturica-film a forradalmárról

Johnny Depp mint Pancho Villa?

Lehetséges, hogy Johnny Depp alakíthatja majd Pancho Villát, a mexikói forradalmár életét feldolgozó Emir Kusturica-filmben - írja a Metro című napilap londoni kiadása (metro.co.uk).

2009.12.09 17:21MTI

A Karib-tenger kalózainak 46 éves sztárja valószínűleg Salma Hayekkel fog együtt játszani a Seven Friends Of Pancho Villa And The Woman With Six Fingers (Pancho Villa hét barátja és a hatujjú nő) című filmben, melyet az Arany Pálma-díjas Kusturica rendez.

A forgatókönyv alapjául James Carlos Blake The Friends Of Pancho Villa című regénye szolgált, amely a mexikói forradalmár szenvedélyes életét dolgozta fel. Depp egyébként most szerepelne másodszorra Kusturica-alkotásban, először ugyanis az 1993-as Arizonai álmodozók (Arizona Dream) készítésekor dolgozott együtt a szerb filmrendezővel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.