Program a Millenárison a Múzeumok Éjszakáján!

Lemezbemutató DJ szett vizuális és show elemekkel!

A Millenárison igazi különlegességekkel készülnek a Múzeumok Éjszakájára, melyet idén a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemmel közös szervezésben valósítanak meg.

2009.06.12 13:15ma.hu

A divatshow-k és látványos előadások mellett az este egyik legérdekesebb eseményének Tom Noize fellépése ígérkezik, aki a nemzetközi listák meghódítása után Budapesten is bemutatja My World című albumát.

A koncerten az elektronikus zene és a képzőművészet találkozik live act elektronikus zenészek, énekesek, és egy VJ közös performanszában. Tom Noize neve ismerős lehet már hazai és nemzetközi szinten is.

21 évesen a Black Wonderful life feldolgozása bejárta a világot, majd New Mode néven a híres Depeche Mode számot, az Enjoy the silence-t is feldolgozta, amit szintén nemzetközi siker követett. Oroszország egyik legnagyobb sikerű válogatáslemezén olyan nevekkel szerepelt együtt, mint ATB, Paul Van Dyk vagy a Scooter.

Remixet készített az orosz szupersztárnak, Avraam Roussonak az Amor című slágerére, amit már a hazai klubok is előszeretettel játszottak. Míg a dalok járták a külföldi útjukat, Tom Noize az egyik úttörője lett a liveact őrületnek. Fellépésein az elsők között szerepeltetett VJ-t, ezzel is utat mutatva az új generációnak.

Első saját klippel 2007-ben jelentkezett, a Depeche Mode Strangelove című dalának feldolgozásával, melyet maga Tom Noize énekelt. Ezt követte 2008-ban a Spinning, melyet a Vision-ből megismert Eszterrel (ST) készített közösen. A világon elsőként született dal a Spinning sportágról. Az átütő sikert bizonyítja, hogy Tom meghívást kapott Miamiba is, hogy a világ legnagyobb spinning eseményén is fellépjen. A legújabb klip, a Get a rush azonban minden eddigi várakozást felülmúlt. A dal a hónap zenéje lett Anglia legnagyobb zenei magazinjában, a Future Music-ban, majd egy hónapra rá a Computer Music olvasói remixelhették a dalt a világ több mint 40 országában. Hazánkban a Spinning után a Get a rush is meghódította a VIVA televízió sikerlistáit, ahol kiemelt rotációban forog a dal február óta. Innentől egyenes út vezetett ahhoz az angol lemezkiadóig, ahol Tom Noize immár számos nemzetközi sztárnak csinálhatott remixet, és ezzel meghódította az angol játszási listákat is. 2008-2009-ben már három remixe is szerepelt az angol DMC Club Chart top 10-es listáján (Damien S – Summerfeeling, Avatar One – Open Up, JJoy – Me to you).

A “Get a rush” című dal 2009 márciusában indult el a világhírnév felé, a hónap végére pedig a 2. lett a DMC World Trance Chart-on Ferry Corsten után! Remixeit a világ legnevesebb DJ-i is pörgetik, mint pl. Ferry Corsten vagy Mr. Sam. A szerzői lemezén ST mellett olyan hazai producerekkel is együtt dolgozott, mint Markanera, SanFranciscoBeat és Screw-Jay a Matthew Industry-ból.

Millenáris, 2009. június 20. 21.00 /Múzeumok Éjszakája/
Vendégek: Markanera, Nyitrai Eszter (ST), Nagy Adrienn, Regály György, Váradi Fashion Show

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.