Goldie és a Stereo MCs is a Zöld Pardonban!

Angol világsztárok az ország leghosszabb nyári fesztiválján!

Idén is világhírű külföldi fellépőkkel találkozhatunk a Zöld Pardonban. Májusban olyan előadók látogatnak el Magyarországra mint Goldie, Stereo MCs és júniusban még Freq Nasty, a fidzsi-szigeteki producer, breakbeat-úttörő is koncertet ad az ország leghosszabb nyári fesztiválján.

2009.05.08 18:00ma.hu

Május 11-én a Zöld Pardonba látogatók alaposan készüljenek fel, fergeteges bulira számíthatnak. 

A garancia erre nem más mint a londoni Stereo MC's. Az angol zenekar mindenki kedvében jár 1989-es első albumuk, a 33-45-78 megjelenése óta, hiszen rengeteg zenei műfajból merítik az inspirációt, leginkább hip-hop, elektronikus, tri-hop, groove jazz-es elmeket fedezhetünk fel zenéjükben. 

Legfrissebb albumuk 2008 júliusában jelent meg, Double Bubble címmel. A Stereo MC's Dj settel és MC-vel látogat el hozzánk.
 
Egy kis ízelítő a Stereo MC's zenéjéből:

Az MC's után a Zöld Pardonba látogató következő világsztár: Goldie. 

1965-ben Clifford Joseph Price-ként látta meg a napvilágot a jamaikai-skót származású elektronikus zenei előadó, Dj. Az angol aranyfogú fenegyerek a '90-es évek egyik meghatározó zenei alakja, a drum and bass irányzat elterjedésének kulcsszereplője. 

Goldie szintén DJ-settel érkezik hazánkba, május 25-én rophatja a nagyérdemű utánozhatatlan zenéjére a Zöld Pardonban.
 
Egy kis ízelítő Goldie zenéjéből:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.