Egy tépett szívű férfi és egy elveszett nő harca!

Eldőlt8as- Táncbemutató a MU Színházban!

Április 15-16-án mutatja be Bakó Tamás és Rózsavölgyi Zsuzsa a MU Színházban új táncdrámáját, mely egy kifosztott, tépett szívű férfi és egy elveszett, vergődő nő küzdelmét meséli el a szerelem elvesztésével.

2009.04.15 17:25ma.hu

Azt a fájdalmas, kétségbeesett kínlódást, melyet szükségszerűen az újraéledés, önmaguk újraépítése követ. De addig is menni, menni kell, akárhová, ahol kevésbé fáj a szív… 

Kirakott, eldobott, otthagyott, elkergetett, ejtett, kitett, elhajtott, kirúgott, elhagyott, szakított, kidobott, kipicsázott, elküldött, elhajított, elzavart, kivágott, kiadta az utam, mehetek amerre látok… 

Odavagyok, kipurcantam, magamon kívül vagyok, megültem, padlón vagyok, befordultam, kifeküdtem, szontyolodok, depizek, letörtem, letargiába estem, mélyre kerültem, bánatos lettem, széthullottam, magam alatt vagyok, letörtem, kikészültem, kiborultam, kiakadtam, kész vagyok, kinyúvasztottak, szétestem, szomorú vagyok, romokban heverek
…” 

Alkotók, előadók: Rózsavölgyi Zsuzsa és Bakó Tamás 

Rózsavölgyi Zsuzsa a Budapest Tánciskolában kezdte tanulmányait, majd a Salzburg Experimental Academy of Dance-ben és a brüsszeli P.A.R.T.S.-ban folytatta. A Harangozó- és Philip Morris díjas Bakó Tamás szintén a Budapest Tánciskolából indult. 

Mindketten a kortárstánc élet számos világhírű képviselőjével dolgoztak már együtt világszerte. Jelenleg több professzionális kortárstánc képző helyen tanítanak és saját darabok létrehozásán dolgoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.