Az Egy őrült naplója is látható lesz!

Izgalmas előadások a Bakelit Multi Art Centerben!

Bakelit Multi Art Center áprilisban is remek programokkal várja látogatóit. Többek között olyan előadásokkal, mint Gogol monodrámája, az Egy őrült naplója, az Algyői Móra Ferenc Társulat Csehov-estje, vagy Duna Táncműhely Fosszíliák című előadása.

2009.04.01 21:00ma.hu

Algyői Móra Ferenc Társulat – Egy őrült naplója – Gogol (monodráma) 

Időpont: 2009. április 1, 20.00-tól
Helyszín: Bakelit M.A.C., Kuckó 

A nagy sikerű előadás, bolondok napján újra látható a Bakelitben!Pszichorealista utazás Popriscsin, címzetes tanácsos koponyája körül avagy: Hogyan válhat valaki Spanyolország királyává. Egy őrület stációi szegényszínház és monodráma origójában.
 
Fordította: Makai Imre 
Előadja: Ádok Róbert 
Rendezte: Osztás Anett 

Góbi Rita Társulat: Torzók 

Időpont: 2009. április 16, 20.00-tól
Helyszín: Bakelit M.A.C., Stúdió 

Algyői Móra Ferenc Társulat – Csehov-est 

Időpont: 2009. április 18, 20.00-tól 
Helyszín: Bakelit M.A.C., Kuckó 
Rendezte: Osztás Anett 

Nemem avagy Hisztereotípiák - Jobbágy Bernadett képeinek kiállítás megnyitójával egybekötött kortárs táncszínházi előadás 

Időpont: 2009. április 24, 19.00-tól 
Helyszín: Hangár, Stúdió 

Az idelátogatók a kiállítás megnyitója után, egy izgalmas, érdekes tematikájú táncelőadást tekinthetnek meg 20. 00 órától. Program: 19. 00: Jobbágy Bernadett képeinek kiállítás megnyitója. 

A kiállítást megnyitja: Nemeskéri Juli 

Nemem, avagy Hisztereotípiák - kortárs táncszínházi előadás 

Rendező, koreográfus: Lakat Andrea 
Szereplők, táncosok: Botos Kíra (vallásos nő), Ciceri Klára (anya), Jobbágy Bernadett (üzletasszony), Kiss Melinda (szőke nő), Kovács Noémi (szuperhős), Székely Tímea (tudós nő) 

Zene: Bálint Ágnes, Fazekas Tibor 
Ének: Bozsogi Adrienn

Duna Táncműhely: Fosszíliák 

Időpont: 2009. április 30-án, 20. 00-tól 
Helyszín: Bakelit Multi Art Center, Stúdió 

- „Mi látható és mi nem előadásunkban? Nők, a maguk fenségében, alázatában, és nem púderfelhő, tűsarok, dekoltázs-erotika. Érzéki szenvedély, de nem önpusztító, koncentrált energia, de nem fékevesztett. Négy táncosnő önmagáról vall, a nőiség, a nőiesség kihalófélben lévő titkaiba vezet be. Tudásuk, művészetük – a fosszilis anyag – lehetőség a reprezentációra, megelevenítésre. Táncukban ősmaradványok nyomaira lelhetünk, melynek regisztrálása, „leltárba vétele” nem az archeológusok dolga. Mindannyiunké.
 
Szereplők: Bonifert Katalin, Bodor Ildikó, Maros Anna, Mándy Ildikó, Juhász Zsolt 
Jelmez: Túri Erzsébet 
Látvány: Lendvai Károly
Rendező-koreográfus: Juhász Zsolt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.