Rob Becker, Caveman című darabja is lesz!

A Debreceni Tavaszi Fesztivál záró programsorozata!

A Debreceni Tavaszi Fesztivál programsorozatán belül hazai és külföldi neves művészek mutatkoznak be. Április 5-én este a Kölcsey Központban a Pasión De Buena Vista kubai ritmusokat varázsol a színpadra, majd április 8-án Rob Becker, Caveman című darabját láthatja a közönség.

2009.03.30 18:00ma.hu

Április 5-én este 8 órától a Kölcsey Központ Nagytermében a Pasión De Buena Vista társulata Debrecenbe varázsolja a kubaiak irigylésre méltó jó kedvét, a tánccal kapcsolatos már-már misztikus csodáját. 

Egy képzeletbeli utazás részese lehet mindenki, aki megnézi a társulat produkcióját, ahol a zene, a tánc és Kuba játssza a főszerepet. 

- „Mindenki álmodik Kubáról”- írta több mint 20 évvel ezelőtt Miguel Barnet híres kubai regényíró. 

Mai napig nem veszített semmit a varázsából a legnagyobb karib-tengeri sziget. Kuba egyben életérzés is, megfogja a látogatót a forró ritmus, a salsa, az erős színek, a fehérhomokos part, a káprázatos víz alatti világ, a cukornád ültetvények, a rum és a szivar. A Pasión de Buena Vista – utazás az Antillák gyöngyszemére. 

A búskomorság és a boldogság, a tánc és a zene egyedülálló egyvelegével találjuk magunkat szembe. Tiszta és eredeti kubai tűz, ritmus, mely bekúszik a bőrünk alá, álomszerű dallam és magával ragadó tánc, melyek hatására szaporábban ver a szív.

A Debreceni Tavaszi Fesztivál záróprogramja, április 8-án este 7 órától Rob Becker: Caveman című darabja. Az ősember egy átütő Broadway-komédia, egy valósághű sztori mindennapjainkból. 

A férfiak önmagukkal vívott harcai az örök nőhöz, Évához fűződő igen-nem ellentmondásaik elevenednek meg a színpadon, Kálloy Molnár Péter kiváló játékában

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.