Kult

Bodrogi Gyula a balesete után: a Jóisten a színpadról fog magához szólítani

Bodrogi Gyula márciusban szenvedett balesetet a Nemzeti Színházban, és megrepedt a bal karjában egy csont. A Nemzet Színésze ennek ellenére felkötött karral dolgozott tovább, most pedig elárulta, hogy érzi magát a balesete után.

2024.04.03 09:18ma.hu

A 89 éves Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész még márciusban esett el a Nemzeti Színház lépcsőjén, a színészbejárónál. Bodrogi Gyula esés közben a bal karjával próbálta védeni magát, majd az orvosnál kiderült, hogy karjában elrepedt egy csont.

A Nemzet Színésze ezt követően felkötött karral dolgozott tovább, most pedig a Borsnak elárulta, hogyan érzi magát. Bodrogi Gyula szerint a kötés szerdán kerül le róla, és helyette egy könnyebb kötést tesznek fel.

"A fájdalom szerencsére teljesen megszűnt, de kell majd járni még tornáztatni" - tette hozzá a lapnak. Az április 15-én a 90. életévét betöltő színművész azt is elárulta, meddig tervez színpadon maradni.

"A Jóisten a színpadról fog magához szólítani. Én ezt kértem tőle, és ha szeret, akkor be is tartja. Addig pedig élni szeretnék, egy színész maradjon a színpadon, szórakoztasson, kápráztasson, hiszen ez a dolga" - mondta Bodrogi Gyula.

Bodrogi Gyula már többször visszaküzdötte magát a dolgos hétköznapokba egy-egy betegsége után, legutóbb két éve aggódhatott az egész ország a legendás színészért, amikor másodjára is kórházba került - és mint kiderült, a klinikai halálból hozta vissza Merkely Béla professzor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.