Rádió 1

Balázsék élő adásban jelentették be: megvan Vadon Jani utódja

Vadon Jani utódját január óta keresték, amire összesen nyolc híresség pályázott.

2024.02.09 08:17ma.hu

A hallgatók csütörtök este hat óráig szavazhattak arról, hogy ki legyen Vadon János utódja a Rádió 1-en futó Balázsék című reggeli műsorban.

Balázsék már január óta keresték műsorvezetőtársukat, így hétről hétre új jelölteket mutattak be a hallgatóknak. Összesen hat női és két férfihangot próbáltak ki. A reggeli műsorvezetésért küzdő nyolc jelölt között szerepelt: Alekosz, Kovácsovics Fruzsina, Mussimbe Dennis, Ráskó Eszter, Puskás Péter, Wossala Rozina, Faragó Janka, Gévai Júlia és Ábel Anita.

Egy korábbi adásban a műsorvezetők arról beszéltek, hogy nem feltétlenül Vadon János pótlása a cél, hanem hogy találjanak valakit, akivel jól érzik magukat. Akkor már utaltak arra, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy az új kollégájuk egy hölgy lesz - írja az Index.

Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc a péntek reggeli adásban jelentette be, hogy a szavazatok alapján Ráskó Eszter humoristát szeretnék hallgatni reggelente a Rádió 1 műsorában.

Hozzátették, hogy négy nap alatt összesen 260 ezer szavazat jött, ami minden várakozásukat felülmúlta. Mint mondták, mindenkivel jól érezték magukat, de aki a legjobb hangulatot tudta adni a műsornak, az Ráskó Eszter volt. A műsorvezetők örültek, hogy a hallgatók akarata azonos volt azzal, amit gondoltak.

Ráskó Eszter a győzelme után elmondta, hogy annyira izgult, hogy nem tudott időben elaludni.

Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc a műsor elején kétszer is megviccelte a hallgatókat. Elsőként Fekete Pákót, majd Alekoszt jelentették be győztesként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.