Szörnyű baleset

Hétéves kisfia szeme láttára szakadt le Besenczi Árpád ujja

Szörnyű baleset.

2023.11.20 10:13ma.hu

Pénteken súlyos, maradandó sérülést szenvedett Besenczi Árpád, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház színész-igazgatója, akinek jegygyűrűje az Indul a bakterház című előadás egyik jelenetében beleakadt egy csavarba, a díszlet pedig letépte a művész fél ujját.

Besenczi felesége, Nagy Kornélia most a Blikknek nyilatkozott arról, hogy férje - akit még péntek este megműtöttek - a körülményekhez képest jól van, sőt, vasárnap már egy tehetségkutatón volt zsűrielnök:

"Szombaton nagy fájdalmai voltak, valószínűleg elmúlt az adrenalin hatása. Ezt leszámítva jól viseli a történteket, bár most még sok mindenben segítségre szorul, tegnap például én vágtam össze az ételét neki. Televíziósként én is, színészként ő is valamilyen szinten a testünkből élünk, ezért nyilván megviseli őt ez a helyzet, ám nem csinál belőle komoly hiúsági kérdést. Már említette, hogy esetleg ujjimplantátummal lehetne helyettesíteni a hiányzó ujjpercet és akkor szinte észrevehetetlen lesz a hiány" - mondta Nagy Kornélia, aki hozzátette, fiúk, a hétéves Zsongor is szerepel a darabban, ezért kénytelen volt végignézni a balesetet:

"A hétéves kisfiunk is játszik a darabban, ő a padlásról végignézte, amint az édesapja kezéből ömlik a vér és összeesik a fájdalomtól. Nagyon okos kisfiú, hatalmas lélekjelenléte volt, nem omlott össze, bár látta, hogy nagy a baj. Engem a férjem hívott, miközben úton voltam a másik három gyerekkel, és nagyon megijedtem, mert azt hittem, a fiammal van baj. Hiszen ha a férjem hív, vele nem lehet gond... Mondta, hogy félbeszakadt az előadás, de ne aggódjak, majd elmondta, mi történt, én pedig sokkot kaptam."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.