Kultúra

Alföldi Róbert a színházi balesetről: Nem az a fontos most, ki mikor mondott le

A Nemzeti Színház volt igazgatója is megszólalt az ügyben.

2023.11.14 09:27ma.hu

Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház egykori igazgatója az intézményben pénteken történt balesettel kapcsolatban azt írta Facebook-oldalán, hogy "bár Magyarországon elég ritka, hogy valaki valóban felelősséget vállal, nem az a fontos, hogy ki mikor mondott le, és hogy ki fogadta el, vagy sem, de még a szimpátiák sem fontosak".

"Egyetlen dolog fontos! Hogy a két kollégánk minél hamarabb és teljesen gyógyuljon és épüljön fel! És amíg ez megtörténik, addig minden segítséget - anyagit is! - megkapjanak" - fogalmazott a színész.

Hozzátette, hogy sok erőt és mielőbbi teljes gyógyulást kíván a színészeknek. "Most van az a pillanat, amikor az egész szakma, mindentől függetlenül veletek van, és rátok gondol" - zárta bejegyzését Alföldi Róbert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.