Kultúra

A múzeum nem egy rendészeti szerv: mégis bemehetnek a 18 év alattiak a World Press Photo kiállításra

18 éven aluliak is gond nélkül bejutottak a kiállításra, amelyre egész nap hosszú sorokban várakoztak belépésre a látogatók.

2023.11.03 07:19ma.hu

A Magyar Nemzeti Múzeum személyzete nem rendészeti szerv, nem igazoltathatnak, így nem is tudják jogszerűen végrehajtani a kulturális és innovációs miniszter felszólítását, amellyel kizárnák a 18 éven aluli látogatókat a World Press Photo kiállításról. Erről az AFP francia hírügynökség írt elsőként. Csütörtökön az RTL stábja is azt tapasztalta, hogy 18 éven aluliak is gond nélkül bejutottak a kiállításra, amelyre egész nap hosszú sorokban várakoztak belépésre a látogatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.