Kultúra

Súlyosan megsérült Eszenyi Enikő, meg kellett operálni

Szilánkos csuklótörést szenvedett a színésznő, elmarad a bemutató.

2023.02.23 15:18ma.hu

Elmarad a Játékszín szombatra tervezett Csodálatos vagy, Júlia! című bemutatója, miután Eszenyi Enikő próbán ráesett a kezére - írja az Index.

Eszenyi Enikő szilánkos csuklótörést szenvedett, ezért meg kellett operálni. A színház közleményében olvasható: "Eszenyi Enikő szilánkos csuklótörést szenvedett, sérülését szerda este operációval állították helyre. Állapota kielégítő, ám a február 25-re tervezett, Szikora János rendezésében készülő Csodálatos vagy, Júlia! bemutatóját nem tartják meg a hétvégén. A színház újratervezte a március-áprilisi műsorrendet, az elmaradó előadásokat májusban és júniusban pótolják - addig többek közt a Menopauza című produkciót játsszák a szabaddá vált estéken. A Maugham regénye alapján íródott Csodálatos vagy, júlia! premierjét május elejére tervezik. A közönség az új időpontokról és az újonnan kitűzött előadásokról a színház online felületein talál részletes információkat."

Mint ismeretes, a színésznőt baleset érte a Játékszín új bemutatójának fotóspróbáján, mentőt kellett hívni hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.